RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post all questions and problems with official MAIW Packages for FS9 in this forum. Each package has a dedicated thread for support.
JohnTenn
Major
Major
Posts: 631
Joined: 12 Dec 2011, 17:16
Version: FS9

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by JohnTenn »

Rich

This is perplexing.

Make sure that the Addon scenery is at number 1 in your scenery library editor.

Use windows to search the whole fs9 folder for EGOV to find duplicates.

Other than that I do not know what else can cause your problem.

John

bigrich110
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 39
Joined: 17 Apr 2013, 15:06
Version: FS9

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by bigrich110 »

BINGO GOT IT!!!!

just rearranged the order of the add on sceenery stuff and its come back again thank you guys

as you can tell im a complete new bee however i am willing to learn all the tricks if possible

al280nm

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by al280nm »

wondering if anyone can help me.

I use EGUN and EGUL quite a lot. So I downlaoded your packages but for EGUN if I change the AFCAD file then the excludes dissapear and default building appear on the taxiways.

can anyone help me with this issue. Love the scenery but want to edit the parking configuration and in doing so loose the excludes.

I use ACAD on my pc and fly fs9.

thanks

mike

User avatar
bismarck
MAIW Developer
MAIW Developer
Posts: 2251
Joined: 04 Jan 2007, 14:35
Version: FS9
Location: Milan,Italy

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by bismarck »

If I remember right, the AFD of EGUN, was created with AFX. You can't use AFCAD to edit it.

Giorgio
Image

al280nm

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by al280nm »

ok,

I dont have AFX nor do i know how to use it. I still use afcad. Could someone who know how to use it send me an AFX for EGUN with the excludes but without the parking and I use my custom AF2 file

aljude
MAIW Veteran
MAIW Veteran
Posts: 323
Joined: 15 May 2007, 17:19
Version: FS9
Location: Cleethorpes, NE.Lincolnshire, UK

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by aljude »

al280nm wrote:ok,

I dont have AFX nor do i know how to use it. I still use afcad. Could someone who know how to use it send me an AFX for EGUN with the excludes but without the parking and I use my custom AF2 file
My original AFX without parking... Tony :wink:
Attachments
MAIW_AFX_EGUN_TD.bgl
(158.76 KiB) Downloaded 43 times
Time travel does exist, i just discovered it next week...

al280nm

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by al280nm »

sorry for the late reply.

tthank you so much for the fantastic feedback. will ddownload file and install it.

cheers.

:)

Joseph29
Colonel
Colonel
Posts: 1884
Joined: 20 Sep 2006, 20:35
Version: P3D
Location: Long Island New York

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by Joseph29 »

I just installed the new V-22 AI at Mildenhall and I am having a problem with something. When I go to the scenery my AI will not have any textures and they will stay that way for 30 or 40 seconds. After the textures come back I will taxi around and other AI planes will not have textures and they will take a few seconds to load also. What can be going on?? This doesn't happen at any other airport in my sim. I have had this scenery installed for a while now, but this is the first time I noticed this problem.

PS: I use FS9 and I did get a new graphic card a week and a half ago so maybe that has something to do with it?

User avatar
Firebird
MAIW Admin
MAIW Admin
Posts: 10216
Joined: 11 Aug 2006, 21:04
Version: FS9
Location: EGLL

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by Firebird »

It sounds like your system is struggling to process all the textures. How much memory does your graphic card have?
Steve
_______________________________________________________
Image
Quid Si Coelum Ruat
_______________________________________________________

Priller
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 16
Joined: 10 Aug 2008, 10:06

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by Priller »

I seems that I`m not the only one who has the problems mentioned above.
Problems occured after installing the V-22 package.

P.s. Graphic Card : ATI Radeon 5800 Fltsim: FS9

Klaus

Joseph29
Colonel
Colonel
Posts: 1884
Joined: 20 Sep 2006, 20:35
Version: P3D
Location: Long Island New York

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by Joseph29 »

Firebird wrote:It sounds like your system is struggling to process all the textures. How much memory does your graphic card have?
Where would I find that info? The graphic card is a GeForce GTX 950. Also if my system is struggling to process the textures how come I don't have a problem at other airports?

User avatar
John Young
MAIW Developer
MAIW Developer
Posts: 2732
Joined: 12 Jul 2008, 15:15

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by John Young »

What frame rate are you getting at Mildenhall - at maximum quality settings, with the whole airfield in the screen, clouds and AI? You probably want two readings, one facing north with Lakenheath active (if you have it) and one facing south with Lakenheath out of the frame.

I've just checked mine. I have no problems with loading textures and my frame rate is 50 fps facing Lakenheath and 65 fps facing away from it (FS9). Osprey Beta testers haven't reported a problem either.

My graphics card is an NVidia GTX 580SC with 1.5 MM of memory - not overly powerful.

John

Joseph29
Colonel
Colonel
Posts: 1884
Joined: 20 Sep 2006, 20:35
Version: P3D
Location: Long Island New York

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by Joseph29 »

John Young wrote:What frame rate are you getting at Mildenhall - at maximum quality settings, with the whole airfield in the screen, clouds and AI? You probably want two readings, one facing north with Lakenheath active (if you have it) and one facing south with Lakenheath out of the frame.

I've just checked mine. I have no problems with loading textures and my frame rate is 50 fps facing Lakenheath and 65 fps facing away from it (FS9). Osprey Beta testers haven't reported a problem either.

My graphics card is an NVidia GTX 580SC with 1.5 MM of memory - not overly powerful.

John
Looking away from Lakenheath in spot view I get between 30 and 47 fps. And facing Lakeheath around 40 fps. I did re install the Mildenhall scenery and I still get the texture problem I described above but the textures are loading a bit faster. I also noticed that not only do plane textures disappear but so do a few building textures in the scenery and a bunch of trees that are at the end of runway 29.

When I get home I will re download Lakeheath and install the scenery. I do have the AI installed for Lakeheath but no scenery or AFCAD. I thought I had that scenery installed. Maybe that is what is causing my problems.

snuzz
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 35
Joined: 29 Jul 2009, 17:26

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by snuzz »

Hello
Vehicles missing textures
I have noticed only some of my vehicles are missing textures at Mildenhall
Any ideas please .

User avatar
MIKE JG
MAIW Developer
MAIW Developer
Posts: 10733
Joined: 12 Aug 2006, 02:25
Version: FS9

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by MIKE JG »

You are probably missing the texture files for those vehicles.

If you can post a picture of which vehicles are missing their textures, we can point in in the right direction where to download them.
-Mike G.

snuzz
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 35
Joined: 29 Jul 2009, 17:26

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by snuzz »

Missing textures
Please take a look and hopefully someone may be able to help me :)
Attachments
fsscr001.bmp
fsscr001.bmp (186.1 KiB) Viewed 735 times
missing textures
missing textures
fsscr000.bmp (186.1 KiB) Viewed 735 times

snuzz
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 35
Joined: 29 Jul 2009, 17:26

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by snuzz »

hello
Sorry are the pictures to small to see missing textures on the bus and vans ?

User avatar
MIKE JG
MAIW Developer
MAIW Developer
Posts: 10733
Joined: 12 Aug 2006, 02:25
Version: FS9

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by MIKE JG »

My suggestion is to re-install the textures from the following scenery libraries:

GGSE.bgl
JGSE.bgl

Those can be found as part of the MAIW global scenery libraries.

Those vehicles look to be from those two libraries so re-installing their textures should solve your problem.
-Mike G.

snuzz
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 35
Joined: 29 Jul 2009, 17:26

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by snuzz »

Ok wil give it a go :)

snuzz
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 35
Joined: 29 Jul 2009, 17:26

Re: RAF Mildenhall Version 2 Support Thread

Post by snuzz »

Do i just copy them from MAIW global scenery libraries then paste them into EGUN ?

Post Reply