Military AI Works • JYAI C-130J Specials - Page 10
Page 10 of 10

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 10 Jun 2019, 12:47
by Firebird
Well you could try installing it and looking at it.

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 10 Jun 2019, 14:30
by John Young
The Gimhae scenery works in P3Dv4. The manual would have told you that.

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 10 Jun 2019, 14:40
by petebramley
Just installed to P3Dv4 and it looks fine !!

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 10 Jun 2019, 18:57
by jimrodger
A heads-up for FS9 users.

The Kadena aircraft.cfg is missing the 1 in the [fltsim.1].


Jim

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 07:35
by paul day
Just a quick headsup about the FS9 flightplans for the Korean C-130 J30's.In the flightplans secton the first two aircraft serial numbers are reversed so need to be swapped and the plans need to be recompiled. I hope I have explained that as clear as possible. Loving the new Hercules packages.

Regards Paul Day.

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 08:59
by John Young
Thanks Jim, Steve has kindly corrected that in the upload, so everyone should be fine from here on.

Paul, thanks for that one. It's a very minor thing that only affects the identities of the two aircraft, but I'll sweep it up later with anything else that might emerge.

John

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 11:29
by Jorgen
I installed all the 3 new C-130 packages today, and when I look at the MC-130s using AIAE, I get the following message:

Error - model.cfg defines non-existing model: «F:\1FSX\AI Aircraft\JYAI C-130H-J\model.MC-130J_Drogue\jyai_mc-130j_drougue.mdl»

What can I do to correct that, or should I not worry?

Thanks -

Jorgen

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 13:05
by Firebird
*EDIT*
Never mind just saw that Jim identified the fault and fix.

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 13:07
by jimrodger
Jorgen wrote:
11 Jun 2019, 11:29
I installed all the 3 new C-130 packages today, and when I look at the MC-130s using AIAE, I get the following message:

Error - model.cfg defines non-existing model: «F:\1FSX\AI Aircraft\JYAI C-130H-J\model.MC-130J_Drogue\jyai_mc-130j_drougue.mdl»

What can I do to correct that, or should I not worry?

Thanks -

Jorgen

Looks like a spelling mistake in the Model.MC-130J_Drogue - Model.cfg which should read

"normal=JYAI_MC-130J_Drogue"

vice "normal=JYAI_MC-130J_Drougue"

The entry in the model.cfg should be identical to the .mdl text.

Jim

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 13:29
by Jorgen
Ah, found it and fixed it. I didn't think to look in the model.cfg!

Thanks, Jim -

Jorgen

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 11 Jun 2019, 14:19
by John Young
Thanks for spotting that one. Note that the Drogue spelling affects both FS9 and FSX model.cfg entries for the MC-130J Drogue models at Kadena. That makes two items on my sweep up list to correct.

Just a quick update on what I'm doing at the moment. With Mins's Korean paints packaged and uploaded, I've been working on the flight plans for the Mildenhall MC-130J's. They still need some more work and I also need to reduce the frequency of the Osprey flights or things will just get too hectic there. As a break from that and before I forget how Gmax works LOL, I'm creating the generic C-130H, KC-130H and C-130R models and the paint kit to go with them. I haven't forgotten the RAF and Canadian models, but I'll start them once Mildenhall is done.

John

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 16 Jun 2019, 04:27
by clickclickdoh
John has been letting me play with his toys again:

JASDF KC-130Hs
Image

JMSDF C-130R

Image

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 16 Jun 2019, 11:07
by DaleRFU
They look fantastic, can't wait to get my hands on this. Thanks to all involved.

Re: JYAI C-130J Specials

Posted: 17 Jun 2019, 03:52
by Joseph29
This may be a little off topic, but I wasn't sure if I should make a separate thread about this or not.

In the screenshots for the Gimhae scenery (RKPK) the Wedgetail's are parking in the military area, but for mine they are parking at the civilian cargo area. What parking code did you use for the Wedgetails? I think that is why they are not parking at the correct area in my sim. Mine has AEW.

I know I can just open the AFCAD and look, but for some reason I am getting a error when I try to open the AFCAD.