Military AI Works • Retro RAF Alconbury
Page 1 of 3

Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 15:34
by Greg
Ian McCartney, well known from his fantastic work at ACG and from his recently released RAF Lakenheath scenery, proudly presents his latest work: a complete retro package for the 10th Tactical Fighter Wing including a stunning scenery for RAF Alconbury and 2 new models from John Young!

Read the full article here.

Image

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 16:56
by Polly
Only p3dv4?

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 17:29
by rocket_26_
Its only supported for V4 but I have tried it in P3D V3 and it seems to work fine in that sim. It will not work in FSX, if I release a FSX version the night lights will not function as intended and it is too much work to re engineer them unfortunatly.

As mentioned in a earlier post I am no longer developing for FSX.

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 17:36
by Polly
Unfortunatly, anyway looks great.

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 21:17
by TheFoufure
For the 2 new models by JYAI (TR-1 an A-10), any chance to heve them for FS9 ?

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 22:19
by MIKE JG
They already exist for FS9, U-2 by Kevin Reed, A-10A by Rysiek Winnawer.

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 26 Dec 2017, 22:21
by bismarck
---and also JYAI A-10 for FS9...

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 27 Dec 2017, 06:23
by John Young
I'll happily release the A-10A for FS9, but the TR-1A is nicely covered in the existing MAIW Beale package along with other variants of the aircraft and there is no need to duplicate that one element.

Give me a few days to package the A-10A. I'm trying to finish the F-35B manual at the moment.

John

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 27 Dec 2017, 21:04
by rocket_26_
Just a quick note. The file has been re uploaded due to a aircraft crash from some users. So I have removed all crash boxes to be safe.

Cheers

Ian

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 28 Dec 2017, 16:12
by rocket_26_
Hi

A FSX version will be uploaded very soon. In the meantime it can be downloaded from this link:

http://www.mediafire.com/file/ty73mbmh0 ... %20FSX.zip

Cheers

Ian

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 29 Dec 2017, 12:52
by zsoltfireman
rocket_26_ wrote:
28 Dec 2017, 16:12
Hi

A FSX version will be uploaded very soon. In the meantime it can be downloaded from this link:

http://www.mediafire.com/file/ty73mbmh0 ... %20FSX.zip

Cheers

Ian
Hello,

I use the FSX but here the anomaly
Image
Any idea?

Thank you,
Zsolt

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 29 Dec 2017, 13:34
by rocket_26_
Hi

I have just tried to replicate your problem but I cant seem to see it with the FSX SP2 at least.
The FSX version is not something that I have tested in depth as I do not support or use FSX anymore.

Cheers

Ian

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 29 Dec 2017, 13:44
by zsoltfireman
rocket_26_ wrote:
29 Dec 2017, 13:34
Hi

I have just tried to replicate your problem but I cant seem to see it with the FSX SP2 at least.
The FSX version is not something that I have tested in depth as I do not support or use FSX anymore.

Cheers

Ian
I use FTX Global and UK

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 29 Dec 2017, 15:53
by John Young
Just downloaded and set up the FSX version, but I can't see the anomaly. I don't have FSX Global or UK loaded.

John

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 29 Dec 2017, 22:21
by zsoltfireman
New A-10A paintkit available?

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 30 Dec 2017, 06:12
by John Young
John Young wrote:
27 Dec 2017, 06:23

Give me a few days to package the A-10A. I'm trying to finish the F-35B manual at the moment.
I'm trying to get the first of the F-35 packages out at the moment. I'll upload the A-10A's for FS9 with a paint kit once I've done that.

John

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 30 Dec 2017, 13:15
by david.harwood
Just installed the FSX version and Alconbury and all looks amazing in FSX. No anomalies in the scenery but I can't get the AI aircraft to show. I'm getting other aircraft to visit but no A-10's or TR1-A's anywhere. Will keep trying to see if its my install but traffic set to 80%!

Having a couple of visiting F-101 Voodoo's was a nice surprise though!

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 30 Dec 2017, 13:59
by John Young
I think the traffic is set at 100% only Dave. Try it and see if that reveals the Alconbury AI.

John

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 30 Dec 2017, 14:01
by Redtail
Firstly Ian thank you for releasing the FSX version of RAF Alconbury. Secondly I have a problem.I have installed it in the usual way,
and it sits happily in the FSX scenery library.However when I go to select it in the in game destination selector, it is nowhere to be seen. I have tried searching under EGWZ and the name, but there is nothing.However if I fly from the Twin bases near by and look through the AI aircraft in the in game drop down menu, I can select an A-10 based at Alconbury and see the scenery as normal :?
I have numerous MAIW/ACG/UKMIL scenery but I have never had this happen to me before. Can anyone help me?
I have FSX SP2 in stalled.

Re: Retro RAF Alconbury

Posted: 30 Dec 2017, 14:29
by Redtail
Further to my last I have found that this happens! If I do a search on EGWZ in the in game menu it has RAF Northholt high lighted.If I select it and load Northholt I am at Northholt base on the runway.I f I then use the drop down menu for AI a/c all the Alconbury A-10's
are shown.If I select one of those it takes me to RAF Alconbury with all of the air base shown.
However I am still unable to select it in the normal way at the start.